Één met Makita

Alle landelijke aanbiedingen

Hier vind je alle aanbiedingen en acties van Makita. Deze aantrekkelijke sets of acties met onze machines zijn verkrijgbaar bij de officiële Makita dealers in Nederland. Klik hier voor de dealer bij jou in de buurt. Uiteraard is alles ook direct te bestellen via onze website. Je betaalt direct, krijgt de bestelling door ons geleverd en kan zelf kiezen via welke dealer je de factuur wil ontvangen. Kijk bij elke aanbieding naar de voorwaarden.

Gratis accu campagne 2017

Voor Compleet én Basic-uitvoeringen: het loont om nu een LXT 14,4 V of LXT 18 V machine aan te schaffen. Want tussen 1 januari en 1 april krijg je een 3,0 Ah accu op de koop toe. Geheel gratis. Op makita.nl/gratisaccu staan alle voorwaarden. Lees deze goed door voordat je de gratis accu aanvraagt. De volgende producten zijn uitgesloten van deze actie: blaas- en (stof)zuigmachines, (zak)lampen, bouwradio's, tuingereedschap, koffiemachines, combisets, accumachines met gratis 3e accu en accumachines met 1,3 Ah of 1,5 Ah accu's en modellen uit de Makita Outletshop.
Onderaan deze pagina zie je welke accumachines meedoen met deze actie.


Dit kwartaal extra voordeel, ook op 10,8 V

Op onze CXT 10,8 V machinelijn geven wij een gratis 2,0 Ah accu weg. Deze actie geldt voor alle CXT 10,8 V machines in complete uitvoering. Dus met 2 accu’s en lader. Klik hier om je aanvraag te starten
Heb je jouw bestelling binnen de actieperiode geplaatst op makita.nl?
Dan hoef je deze niet apart aan te vragen en krijg je de gratis accu opgestuurd.

Gratis Makita accu

Actievoorwaarden Gratis Accu 2017

1. De actie geldt uitsluitend voor eindgebruikers en niet voor Makita dealers, andere wederverkopers of voor Makita medewerkers.
 
2. De actie geldt uitsluitend voor eindgebruikers die gevestigd of woonachtig zijn in Nederland.
 
3. Een eindgebruiker moet eerst een aankoop doen uit de machine-actielijst die via makita.nl/aanbieding te raadplegen is. De volgende producten zijn uitgesloten van deze actie: blaas- en (stof)zuigmachines, (zak)lampen, bouwradio’s, tuingereedschap, koffiemachine, combisets, accumachines met gratis 3e accu en accumachines met 1,3 Ah of 1,5 Ah accu’s en modellen uit de Makita Outletshop.
 
4. Wanneer er gedurende de actieperiode modelnummers uit de machine-actielijst wijzigen, dan geldt de actie ook voor de gewijzigde modelnummers.
 
5. De aankoop moet worden gedaan bij een officiële dealer van Makita Nederland B.V. Kijk hiervoor op de dealerlocator of raadpleeg onze verkoop binnendienst.
 
6. Machines die niet bij Makita Nederland B.V. zijn ingekocht, zijn uitgesloten van de actie. Als blijkt dat een serienummer elders vandaan komt, dan keuren we de aanvraag voor de gratis accu af. Check bij voorkeur vooraf bij je dealer.
 
7. De aankoop dient in de periode 1 januari tot en met 31 maart 2017 worden gedaan.
 
8. De aanvraag voor de gratis accu kan nog tot en met 30 april 2017 worden ingediend.
 
9. Bij de online aanvraag zijn de volgende gegevens verplicht:Aankoopnota (met daarop modelnummer, naam- en adresgegevens van de aanvrager en naam- en adresgegevens van de Makita dealer.
Persoonlijke gegevens van de aanvrager (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota).
Bedrijfsgegevens van de Makita dealer (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota).
Modelnummer (dit moet identiek zijn aan het modelnummer op de aankoopnota).
Serienummer (staat op het machineplaatje op de machine)

NB: Pak- of verzendbonnen, orderbevestigingen of bankafschriften worden niet geaccepteerd.
 
10. De gratis accu wordt uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van de online aanvraag verstuurd.Bij aankoop van een LXT 18 V compleet model of body ontvangt men de accu BL1830B (18 V 3,0 Ah)
Bij aankoop van een LXT 14,4 V compleet model of body ontvangt men de accu BL1430B (14,4 V 3,0 Ah)
Bij aankoop van een CXT 10,8 V compleet model ontvangt men de accu BL1020B (10,8 V 2,0 Ah
 
11. Bij deelname aan deze actie gaat de eindgebruiker automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en het Privacy beleid van Makita Nederland B.V.
 
12. Makita Nederland B.V. is op geen enkele manier verantwoordelijk voor kosten die een eindgebruiker moet maken voor de aanvraag van de gratis accu.
 
13. Makita Nederland B.V. behoudt zich het recht voor om incomplete of onjuiste aanvragen voor de gratis accu niet in behandeling te nemen.
 
14. Bij vragen, opmerkingen of klachten over de aanvraag voor de gratis accu kun je je rechtstreeks wenden tot Makita via dit e-mail adres verkoop@makita.nl.Zit je aanbieding er niet bij? Neem eens een kijkje in de Outletshop
Vragen? Bel onze Verkoop Binnendienst op 040 - 20 6 40 40, of stel je vraag aan Ike.


Makita Kenniscentrum


Bezoek het Makita Kenniscentrum voor o.a.
handige tips en de technologieën achter de machines

Laatst toegevoegd

20-2-2017

5-1-2017

DST111ZJ
14,4 V Nietmachine
Nu gratis:
Gratis Accu 2017
Dealerlocator
Om Makita goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en lees wat dit voor U betekent.
[sluiten]