Één met Makita

Alle landelijke aanbiedingen

Hier vind je alle aanbiedingen en acties van Makita. Deze aantrekkelijke sets of acties met onze machines zijn verkrijgbaar bij de officiële Makita dealers in Nederland. Klik hier voor de dealer bij jou in de buurt. Uiteraard is alles ook direct te bestellen via onze website. Je betaalt direct, krijgt de bestelling door ons geleverd en kan zelf kiezen via welke dealer je de factuur wil ontvangen. Kijk bij elke aanbieding naar de voorwaarden.

Ervaar de uitstekende kwaliteit van onze verbruiksartikelen
Wanneer je tussen 1 oktober en 31 december 2017 een van de actiemachines bestelt, sturen we je na aanvraag het daarbij horende accessoirepakket gratis toe. De inhoud van elk pakket ligt vast. Op makita.nl/aanbieding kun je de voorwaarden en alle machines die meedoen met deze actie zien.Actievoorwaarden oktober – december 2017

1. De actie geldt uitsluitend voor eindgebruikers en niet voor Makita dealers, andere wederverkopers of voor Makita medewerkers.

2. De actie geldt uitsluitend voor mensen die gevestigd of woonachtig zijn in Nederland.

3. Een eindgebruiker moet eerst een aankoop doen uit de machine-actielijst die via makita.nl/aanbieding te raadplegen is.

4. Wanneer er gedurende de actieperiode modelnummers uit de machine-actielijst wijzigen, dan geldt de actie ook voor de gewijzigde modelnummers. Modellen die wel in de actielijst staan, maar uit combisets komen, kunnen helaas niet meedoen met de actie.

5. De aankoop moet worden gedaan bij een officiële dealer van Makita Nederland B.V. Kijk hiervoor op de dealerlocator of raadpleeg onze verkoop binnendienst 040 – 2064064.

6. Machines die niet bij Makita Nederland B.V. zijn ingekocht, zijn uitgesloten van de actie. Als blijkt dat een serienummer elders vandaan komt, dan keuren we de aanvraag voor het Makita Accessoirepakket af. Check bij voorkeur vooraf bij je dealer.

7. De aankoop moet in de periode 1 oktober tot en met 31 december 2017 worden gedaan.

8. De aanvraag voor het Makita Accessoirepakket kan nog tot en met 31 januari 2018 worden ingediend.

9. Bij de online aanvraag zijn de volgende gegevens verplicht:

- Aankoopnota (met daarop modelnummer, naam- en adresgegevens van de aanvrager en naam- en adresgegevens van de Makita dealer).
- Persoonlijke gegevens van de aanvrager (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota).
- Bedrijfsgegevens van de Makita dealer (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota).
- Modelnummer (dit moet identiek zijn aan het modelnummer op de aankoopnota).
- Serienummer (staat op het machineplaatje op de machine) NB: Pak- of verzendbonnen, orderbevestigingen of bankafschriften worden niet geaccepteerd.

10. Het Makita Accessoirepakket wordt uiterlijk binnen 45 dagen na ontvangst van de online aanvraag verstuurd.

11. Bij deelname aan deze actie gaat de eindgebruiker automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en het Privacy beleid van Makita Nederland B.V.

12. Makita Nederland B.V. behoudt zich het recht voor om incomplete of onjuiste aanvragen voor het Makita Proefpakket niet in behandeling te nemen.

Bij vragen, opmerkingen of klachten over de aanvraag voor het Makita Accessoirepakket kun je je rechtstreeks wenden tot Makita via dit e-mail adres verkoop@makita.nl

 

Gratis CoolMbox of bitset (aanvraag nog mogelijk tot 31 oktober)
Wanneer je tussen 1 juli en 30 september een van onze actiemachines had aangekocht, was het mogelijk hier een gratis CoolMbox bij te ontvangen. Helaas zijn de CoolMboxen inmiddels op en komen ze pas in het eerste kwartaal van 2018 weer. Hierdoor hebben we de automatische levering uitgeschakeld en bieden we je een keuze, na handmatige registratie:

  • Je wil toch echt die prachtige Makita CoolMbox en bent bereid daarop te wachten;
  • Je wil niet wachten voor een Makita cadeau en kiest voor het alternatief: Een 104 delige boor-/bitset t.w.v. €87,15 (artikel D-31778)


Start het aanvraagproces, voer jouw keuze in en voltooi vervolgens het proces. Aanvragen zijn nog mogelijk tot 31 oktober. Wij danken je hartelijk voor je begrip. 

 

Zit je aanbieding er niet bij? Neem eens een kijkje in de Outletshop
Vragen? Bel onze Verkoop Binnendienst op 040 - 20 6 40 40, of stel je vraag aan Ike.


Makita Kenniscentrum


Bezoek het Makita Kenniscentrum voor o.a.
handige tips en de technologieën achter de machines

Laatst toegevoegd

17-10-2017

22-8-2017

GA5040R01
230 V Haakse slijper 125 mm
Nu gratis:
Actie Accessoirepakket
Dealerlocator
Om Makita goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en lees wat dit voor U betekent.
[sluiten]