Één met Makita

Alle landelijke aanbiedingen

Hier vind je alle aanbiedingen en acties van Makita. Deze aantrekkelijke sets of acties met onze machines zijn verkrijgbaar bij de officiële Makita dealers in Nederland. Klik hier voor de dealer bij jou in de buurt. Uiteraard is alles ook direct te bestellen via onze website. Je betaalt direct, krijgt de bestelling door ons geleverd en kan zelf kiezen via welke dealer je de factuur wil ontvangen. Kijk bij elke aanbieding naar de voorwaarden.

Wegens succes herhaald
Krijg na aankoop van een LXT14,4 V en 18 V machine een gratis 3,0 Ah accu thuisgestuurd. Alleen in kwartaal één, dus van januari t/m maart 2018. Voorkom teleurstelling en lees de voorwaarden op makita.nl/gratisaccu voordat je je registreert voor de gratis accu. Bij de LXT lijn geldt de aanbieding op de complete uitvoering én de basicuitvoering.

Ook de CXT10,8 V machines doen dit kwartaal mee. Alleen de complete uitvoering komt in aanmerking voor een gratis 2,0 Ah accu, de basicversies zijn uitgesloten. Onderaan deze pagina zie je welke LXT- en CXT-machines allemaal meedoen met de gratis accu-actie. Er zijn namelijk een paar uitzonderingen.
Actievoorwaarden januari – maart 2018

 

 1. De actie geldt uitsluitend voor eindgebruikers en niet voor Makita dealers, andere wederverkopers of voor Makita medewerkers.

 

 1. De actie geldt uitsluitend voor eindgebruikers die gevestigd of woonachtig zijn in Nederland.

 

 1. Een eindgebruiker moet eerst een aankoop doen uit de machine-actielijst die via makita.nl/aanbieding te raadplegen is. De volgende producten zijn uitgesloten van deze actie: blaas- en (stof)zuigmachines met uitzondering van 2x18V accu stofzuigers, (zak)lampen, bouwradio’s, tuingereedschap, koffiemachine, combisets, accumachines met gratis 3e accu en accumachines met 1,3 Ah of 1,5 Ah accu’s en modellen uit de Makita Outletshop.

 

 1. Wanneer er gedurende de actieperiode modelnummers uit de machine-actielijst wijzigen, dan geldt de actie ook voor de gewijzigde modelnummers.

 

 1. De aankoop moet worden gedaan bij een officiële dealer van Makita Nederland B.V. Kijk hiervoor op de dealerlocator www.makita.nl/dealerlocator of raadpleeg onze verkoop binnendienst tel. 040 - 2064064.

 

 1. Machines die niet bij Makita Nederland B.V. zijn ingekocht, zijn uitgesloten van de actie. Als blijkt dat een serienummer elders vandaan komt, dan keuren we de aanvraag voor de gratis accu af. Check bij voorkeur vooraf bij je dealer.

 

 1. De aankoop moet in de periode 1 januari tot en met 31 maart 2018 worden gedaan.

 

 1. De aanvraag voor de gratis accu kan nog tot en met 30 april 2018 worden ingediend.

 

 1. Bij de online aanvraag zijn de volgende gegevens verplicht:
  • Aankoopnota (met daarop modelnummer, naam- en adresgegevens van de aanvrager en naam- en adresgegevens van de Makita dealer.
  • Persoonlijke gegevens van de aanvrager (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota).
  • Bedrijfsgegevens van de Makita dealer (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota).
  • Modelnummer (dit moet identiek zijn aan het modelnummer op de aankoopnota).
  • Serienummer (staat op het machineplaatje op de machine)


NB: Pak- of verzendbonnen, orderbevestigingen of bankafschriften worden niet geaccepteerd.

 

 1. De gratis accu wordt uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van de online aanvraag verstuurd.
 • Bij aankoop van een LXT 18 V compleet model of body ontvangt men de accu BL1830B (18 V 3,0 Ah)
 • Bij aankoop van een LXT 14,4 V compleet model of body ontvangt men de accu BL1430B (14,4 V 3,0 Ah)
 • Bij aankoop van een CXT 10,8 V compleet model ontvangt men de accu BL1020B (10,8 V 2,0 Ah)

 

 1. Bij deelname aan deze actie gaat de eindgebruiker automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en het Privacy beleid van Makita Nederland B.V.

 

 1. Makita Nederland B.V. is op geen enkele manier verantwoordelijk voor kosten die een eindgebruiker moet maken voor de aanvraag van de gratis accu.

 

 1. Makita Nederland B.V. behoudt zich het recht voor om incomplete of onjuiste aanvragen voor de gratis accu niet in behandeling te nemen.

 

 1. Bij vragen, opmerkingen of klachten over de aanvraag voor de gratis accu kun je je rechtstreeks wenden tot Makita via dit e-mail adres verkoop@makita.nl.

 

 1. Makita Nederland B.V. behoudt zich het recht voor de gratis accu actie tussentijds te wijzigen indien de situatie dit verlangt. Een vervangend en vergelijkbare accu zal verstuurd worden indien nodig.

  
Ervaar de uitstekende kwaliteit van onze verbruiksartikelen tot en met januari 2018
Wanneer je tussen 1 oktober en 31 december 2017 een van de actiemachines bestelt, sturen we je na aanvraag het daarbij horende accessoirepakket gratis toe. De aanvraag kun je nog indienen tot eind januari 2018. De inhoud van elk pakket ligt vast. Registreer snel hier jouw aankoop, voordat de actie is afgelopen.

Zit je aanbieding er niet bij? Neem eens een kijkje in de Outletshop
Vragen? Bel onze Verkoop Binnendienst op 040 - 20 6 40 40, of stel je vraag aan Ike.


Makita Kenniscentrum


Bezoek het Makita Kenniscentrum voor o.a.
handige tips en de technologieën achter de machines

Laatst toegevoegd

2-3-2018

8-12-2017

DBO180ZJ
18 V Excenter schuurmachine
Nu gratis:
Gratis Accu 2018
Dealerlocator
Om Makita goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en lees wat dit voor U betekent.
[sluiten]