Één met Makita

Alle landelijke aanbiedingen

Hier vind je alle aanbiedingen en acties van Makita. Deze aantrekkelijke sets of acties met onze machines zijn verkrijgbaar bij de officiële Makita dealers in Nederland. Klik hier voor de dealer bij jou in de buurt. Uiteraard is alles ook direct te bestellen via onze website. Je betaalt direct, krijgt de bestelling door ons geleverd en kan zelf kiezen via welke dealer je de factuur wil ontvangen. Kijk bij elke aanbieding naar de voorwaarden.

Gratis accu campagne 2017

Voor Compleet én Basic-uitvoeringen: het loont om nu een LXT 14,4 V of LXT 18 V machine aan te schaffen. Want tussen 1 januari en 1 april krijg je een 3,0 Ah accu op de koop toe. Geheel gratis. Op makita.nl/gratisaccu staan alle voorwaarden. Lees deze goed door voordat je de gratis accu aanvraagt. De volgende producten zijn uitgesloten van deze actie: blaas- en (stof)zuigmachines, (zak)lampen, bouwradio's, tuingereedschap, koffiemachines, combisets, accumachines met gratis 3e accu en accumachines met 1,3 Ah of 1,5 Ah accu's en modellen uit de Makita Outletshop.
Onderaan deze pagina zie je welke accumachines meedoen met deze actie.


Dit kwartaal extra voordeel, ook op 10,8 V

Op onze CXT 10,8 V machinelijn geven wij een gratis 2,0 Ah accu weg. Deze actie geldt voor alle CXT 10,8 V machines in complete uitvoering. Dus met 2 accu’s en lader. Klik hier om je aanvraag te starten
Heb je jouw bestelling binnen de actieperiode geplaatst op makita.nl?
Dan hoef je deze niet apart aan te vragen en krijg je de gratis accu opgestuurd.

Gratis Makita accu


Gratis voucher actie

Voor alle Makita machines die je aangekocht hebt bij Hubo of Multimate, krijg je tijdelijk gratis een 2 voor 1 Entertainment Tegoedbon. Start hier jouw aanvraag en bekijk ook meteen de voorwaarden. De actie liep van1 tot en met 31 december 2016. De aanvraag kun je nog indienen tot 1 februari 2017. Voor het actuele aanbod, dat geldt voor jouw tegoedbon, kun je terecht op de ticketshop van Makita.

Gratis Proefpakket

Tussen oktober tot en met december was het mogelijk om, na registratie van geselecteerde producten, een gratis Proefpakket te verkrijgen. Heb je in deze maanden een product van Makita aangeschaft en deze nog niet geregistreerd? Dan heb je nog tot 1 februari 2017 de tijd om jouw product te registeren. Je kunt dan alsnog een gratis Proefpakket ontvangen. Vraag je Proefpakket hier gratis aan makita.nl/proeverij  

Zit je aanbieding er niet bij? Neem eens een kijkje in de Outletshop
Vragen? Bel onze Verkoop Binnendienst op 040 - 20 6 40 40, of stel je vraag aan Ike.


Makita Kenniscentrum


Bezoek het Makita Kenniscentrum voor o.a.
handige tips en de technologieën achter de machines

Laatst toegevoegd

20-2-2017

5-1-2017

DST220ZJ
14,4 V Nietmachine
Nu gratis:
Gratis Accu 2017
Dealerlocator
Om Makita goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en lees wat dit voor U betekent.
[sluiten]