Koel vest dankzij accupower

Makita introduceert nu het Fan Vest, een geventileerd vest dat je koel houdt dankzij een actieve luchtstroom. Deze wordt aangeblazen door twee ventilatie-units in de zijpanden van het vest. Het Fan Vest geeft veel bewegingsvrijheid en is gemaakt van waterafstotend, ademend polyesterstof.  

Het ventilatievest breng verkoeling bij werkzaamheden in tal van sectoren zoals bouw, land- en tuinbouw en logistiek. Het vest is bij uitstek geschikt voor kas- en industriearbeiders, automonteurs en dakdekkers, kortom voor mensen die in de zomer veelal werken op oververhitte plekken. Voor verkeersregelaars is een gele, reflecterende ventilatiejas ontwikkeld.  

Het vest werkt op meerdere Makita-accu’s, zoals de 10,8 V/12 V CXT, de 14,4 V en de 18 V LXT accu. Het grote voordeel van de 18 V LXT accu is dat deze past op ruim honderd Makita-machines wat veel geld bespaart bij de aanschaf van elke nieuwe machine. De accu wordt via een adapter, met drie ventilatiestanden, gekoppeld aan het vest en brengt tot 11 uur verkoeling op de hoogste stand tot zelfs 28 uur op de laagste stand.  

Voor elke situatie een jack
Naast het Fan Vest heeft Makita ook een drietal ventilatiejassen. De geventileerde veiligheidsjas DFJ214 is uitgevoerd in geel met reflectiestrepen. Deze jas voldoet aan ISO20471, klasse 1 en kan daardoor bijvoorbeeld door verkeersregelaars in de bebouwde kom worden gebruikt. De DFJ212 is een geventileerde casual jas die is gemaakt van waterafstotend en ademend polyesterstof. De geventileerde werkjas DFJ213 is gemaakt van lichtgewicht en winddicht polyester stretchstof.  

Makita Kenniscentrum


Bezoek het Makita Kenniscentrum voor o.a.
handige tips en de technologieën achter de machines

Laatst toegevoegd

12-3-2019

5-3-2019

DTD152ZJ
18 V Slagschroevendraaier
Nu gratis:
Gratis Accu 2019
Dealerlocator
Om Makita goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en lees wat dit voor je betekent.
[sluiten]