2 jaar garantie op Makita accu’s en laders

Registratie vervalt


2 jaar garantie op Makita accu’s en laders. Registratie vervalt.

Een van de kernwaarden van Makita is gemak. De garantieprocedure voor accu’s en laders kan makkelijker. Waar voorheen registratie op onze website nodig was om niet 1 maar 2 jaar garantie te krijgen, wordt er per 1 oktober 2017 standaard 2 jaar fabrieksgarantie verleend. En dat zonder garantieregistratie op onze website.

Uit onze analyses blijkt dat de Makita accu's zo goed zijn dat we deze stap zonder schroom durven te maken. Bij fabrieksgarantie gaat het om materiaal- en productiefouten. Gebruiksfouten en misbruik vallen hier niet onder. De aankoopnota blijft leidend voor de beoordeling van garantie; de aankoopdatum mag niet langer dan 2 jaar geleden zijn. Bij afwezigheid van een bewijs van aankoopdatum geldt de productiedatum, die niet langer dan 3 jaar geleden mag zijn. 

Wij doen een visuele controle op beschadiging en vervuiling en we lezen zowel accu als oplader uit met de speciale Makita accutester BTC04. Die controleert op aantal laadcycli, extreme belasting en diepontlading of defect als gevolg van langdurige opslag. Op al deze gegevens baseert onze service afdeling de beslissing aangaande garantie. 

Wil je weten hoe het beste te halen uit je Makita accu, klik dan op de link accutips. Die voert je naar het Kenniscentrum op makita.nl.

Makita Kenniscentrum


Bezoek het Makita Kenniscentrum voor o.a.
handige tips en de technologieën achter de machines

Laatst toegevoegd

1-1-2018

8-12-2017

DTD137RTJ
14,4 V Slagschroevendraaier
Nu gratis:
Gratis Accu 2018
Dealerlocator
Om Makita goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en lees wat dit voor U betekent.
[sluiten]