Makita Maatpakket

Snel en eenvoudig wisselen van 1/4" zeskant bitjes

Voor iedereen die veel schroefwerk met een 1/4" zeskant verricht, biedt de nieuwe DDF083 uitkomst. Geen additionele boorkop met deze aansluiting meer nodig. De DDF083 is standaard voorzien van een 1/4" zeskant aansluiting. Ander voordeel is dat de machine korter van vorm is en lichter in gewicht.

De DDF083 is net zoals zijn broer met snelspanboorkop (DDF483) geschikt voor de lichtere schroefwerkzaamheden. Voorzien van een energiezuinige koolborstelloze motor kun je makkelijk een volle werkdag werken zonder van accu te wisselen. Ook interessant om te weten is dat de ingenieurs van Makita de koolborstelloze motor hebben doorontwikkeld naar een nog duurzamere en sterkere motor en deze eveneens in de DDF083 hebben gestopt. De nieuwe boor-/schroefmachine kan meer weerstand tijdens het werk opvangen en verdragen. Hierdoor neemt de levensduur van de machine toe en heb jij langer plezier van jouw gereedschap.

Overigens is de DDF083 een goed alternatief voor de slagschroevendraaier als er in delicate ruimtes gewerkt moet worden waar geluidreductie wenselijk is, zoals in een ziekenhuis of verzorgingstehuis. Of wanneer je met de 'stilte' van een boor-/schroefmachine wil werken. 

Kortom, voor iedereen die veel fijne schroefbewerkingen met 1/4" zeskant bitjes verrichten halen het maximale uit deze nieuwe machine.


 

  Model    Omschrijving  

 Adviesprijs

 excl. BTW

DDF083RTJ 

 18 V Boor-/schroefmachine 1/4" zeskant   

 5,0 Ah (2st.), snellader, Mbox

 € 345,00
DDF083ZJ

 18 V Boor-/schroefmachine 1/4" zeskant

 zonder accu's en lader, in Mbox

 € 105,00

Makita Kenniscentrum


Bezoek het Makita Kenniscentrum voor o.a.
handige tips en de technologieën achter de machines

Laatst toegevoegd

17-10-2017

1-10-2017

DA3011F
230 V Haakse boormachine
Nu gratis:
Actie Accessoirepakket
Dealerlocator
Om Makita goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en lees wat dit voor U betekent.
[sluiten]