Makita Maatpakket

Diamantschijven

Segment ontwerp

Rood

  

Topkwaliteit lasergelaste diamantschijven beschikbaar met 3DDG en Stealth technologie. Het segment is in een M vorm ontworpen. Dit zorgt ervoor dat de snij eigenschappen bij de eerste aanzet optimaal tot hun recht komen.

Blauw

Lasergelaste diamantschijven beschikbaar met 3DDG technologie. Het speciale segment ontwerp vermindert wrijving en verbetert hiermee de koeling van de schijf. Verkrijgbaar in een duurzame en snelle variant.

Groen

  

Lasergelaste diamantschijven beschikbaar met 3DDG technologie met standaardontwerp segmenten. Verkrijgbaar in een duurzame en snelle variant.

Alle bovenstaande schijven zijn voorzien van het oSa (organisation for the Safety of abrasives) certificaat.  Dit betekent de bladen voldoen aan de hoogste standaarden voor veiligheid volgens de norm EN13236

3DDG  

3DDG staat voor 3D Diamond Grid. Deze technologie verdeelt  de diamanten gelijkmatig over elk segment. Dit gebeurt, zoals de naam al aangeeft, in alle dimensies, hoogte, breedte en diepte. In tegenstelling tot willekeurige distributie belast 3DDG de diamanten gelijktijdig en gelijkmatig. De diamanten worden zo optimaal verbruikt. Concreet betekent dit dat zowel levensduur als zaagsnelheid sterk zijn verhoogd ten opzichte van traditionele technieken.

Stealth

Stealth technologie vermindert zowel de vibraties als wel het geluidsdrukniveau hoorbaar. Deze technologie maakt gebruik van een gelamineerd blad staal-koper-staal. Het gebruik van dit blad is uitermate geschikt  in woonwijken en andere gebieden waar geluidsoverlast een relevant onderwerp is. 
Makita Kenniscentrum


Bezoek het Makita Kenniscentrum voor o.a.
handige tips en de technologieën achter de machines

Laatst toegevoegd

HW102
230V hogedrukreinigers van Makita van 70 tot 130 bar
Om Makita goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en lees wat dit voor U betekent.
[sluiten]