Makita Maatpakket

36V

Eindelijk... de 36 V Lithium-ion combihamerMakita 36V Li-ion combihamer BHR261

daar is-ie dan, de 36V Lithium-ion combihamer geschikt voor SDS-PLUS boren/beitels is vanaf nu verkrijgbaar. Met zijn 3,0 Joule slagkracht is deze machine sneller dan elke ander 36V combihamer ook. Sneller zelfs dan menige 230V machine!

Krachtige volhouder

Hij is niet alleen snel en krachtig, maar heeft ook een accu met een alleszins behoorlijke standtijd. Met een tankinhoud van 2,6 Ah boort deze combihamer moeiteloos 70 gaten van 8 mm in B45. En, met de meegeleverde snellader is de accu weer vol in slechts 22 minuten!

Werkt lekker licht 

Het zwaartepunt van de BHR261(T)RDE ligt dicht bij de achterhandgreep. Prima in balans dus en dat werkt een stuk minder zwaar, of de machine nu in horizontale of verticale positie houdt. En natuurlijk is ook deze Makita voorzien slimme ingebouwde LED verlichting. Ideaal als u bijvoorbeeld in een kruipruimte gaten moet boren.

Met of zonder...

Deze 36V combihamer is er in twee varianten. Een mét (BHR261TRDE) en een zónder verwisselbare snelspanboorkop (BHR261RDE). Kiest u voor de meest brede inzetbaarheid, inclusief bijvoorbeeld het boren van dozen met Stof-tec diamant kernboren? Dan is de versie met verwisselbare snelspanboorkop uw machine!
Makita Kenniscentrum


Bezoek het Makita Kenniscentrum voor o.a.
handige tips en de technologieën achter de machines

Laatst toegevoegd

CC300DZ
10,8V Lithium-ion accu glas-en tegelsnijder CC300DWE
Om Makita goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en lees wat dit voor U betekent.
[sluiten]