4. Makita Kenniscentrum

Technologie; de leer van de fabricagemethoden. De Japanse cultuur wordt gekenmerkt door een continue streven naar beter en efficiënter. De 500 ingenieurs van Makita zijn dag in dag uit bezig, om met innovaties en vernieuwing de kwaliteit van de Makita producten nog verder te verbeteren. In 'Makita technologieën' worden diverse technologische hoogstandjes toegelicht. Niet alleen de technologieën die aanwezig zijn in de machines worden besproken, maar ook die in de accessoires.

Cirkelzaagbladen en de technieken erachter


Wij hebben voor nagenoeg elk materiaal het juiste cirkelzaagblad. Reguliere bladen voor hout, maar ook aangepaste cirkelzaagbladen voor tal van specifieke materialen of machines.

Of een cirkelzaagblad voor een bepaald materiaal geschikt is hangt af van de soort, vorm, aantal, materiaal en hoek van de tand. Of een cirkelzaagblad geschikt is voor een bepaalde machine hangt af van de diameter, dikte, asgat en de hoek van de tand. Daarnaast zijn er nog specifieke toevoegingen aan een cirkelzaagblad zoals een coating, wat ze uitzonderlijk geschikt voor een bepaald materiaal maken.

Makita Kenniscentrum


Bezoek het Makita Kenniscentrum voor o.a.
handige tips en de technologieën achter de machines

Laatst toegevoegd

12-2-2019

5-2-2019

DUH551RT2
2x18 V Heggenschaar 55 cm
Nu gratis:
Gratis Accu 2019
Dealerlocator
Om Makita goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en lees wat dit voor je betekent.
[sluiten]