4. Makita Kenniscentrum

Technologie; de leer van de fabricagemethoden. De Japanse cultuur wordt gekenmerkt door een continue streven naar beter en efficiënter. De 500 ingenieurs van Makita zijn dag in dag uit bezig, om met innovaties en vernieuwing de kwaliteit van de Makita producten nog verder te verbeteren. In 'Makita technologieën' worden diverse technologische hoogstandjes toegelicht. Niet alleen de technologieën die aanwezig zijn in de machines worden besproken, maar ook die in de accessoires.

Schraper, boor-, combi- en breekhamer aansluitingen


Makita heeft diverse aansluitingen voor schrapers, boor-, combi- en breekhamers. De meest bekende nu zijn SDS-PLUS en SDS-MAX. Maar er zijn ook nog diverse zeskant aansluitingen. Om in het landschap van aansluitingen meer duidelijkheid te geven hebben wij ze voor je op een rij gezet. Als er machines, boren en beitels in ons huidige assortiment zitten zijn ze gekoppeld aan de desbetreffende aansluiting.

Een uitzondering wat de aansluiting betreft is de HM1200B. Dit model was destijds geschikt voor beitels die ook in de Bosch USH10 passen. Deze beitels hebben wij nooit in ons assortiment gehad.Makita Kenniscentrum


Bezoek het Makita Kenniscentrum voor o.a.
handige tips en de technologieën achter de machines

Laatst toegevoegd

12-3-2019

5-3-2019

DA332DSAJ
10,8 V Haakse boormachine
Nu gratis:
Gratis Accu 2019
Dealerlocator
Om Makita goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en lees wat dit voor je betekent.
[sluiten]