4. Makita Kenniscentrum

Technologie; de leer van de fabricagemethoden. De Japanse cultuur wordt gekenmerkt door een continue streven naar beter en efficiënter. De 500 ingenieurs van Makita zijn dag in dag uit bezig, om met innovaties en vernieuwing de kwaliteit van de Makita producten nog verder te verbeteren. In 'Makita technologieën' worden diverse technologische hoogstandjes toegelicht. Niet alleen de technologieën die aanwezig zijn in de machines worden besproken, maar ook die in de accessoires.

Stofzuiger classificatie


Om de prestaties van verschillende stofzuigers onderling te kunnen vergelijken heeft TNO een standaardtest ontwikkeld. Wij bieden onze stofzuiger bij TNO aan om deze te testen en te classificeren. Voor meer gedetaïlleerde informatie betreffende de classificatie van stofzuigers kun je terecht op: http://www.stofvrijwerken.tno.nl/stofzuigers/classificatie-stofzuigers

Kwartshoudende materialen

Voor het bewerken van kwartshoudend materiaal zoals steen en beton m.u.v. boorwerkzaamheden tot 16 mm heb je een B-label stofzuiger nodig. Deze stofzuigers zijn uiteraard ook geschikt voor het bewerken van hout.

Hout

Houtbewerkingen vragen niet specifiek om een B-label stofzuiger. D-label stofzuigers zijn gecertificeerd voor het schaven, zagen, schuren en frezen van hout. Ook zijn D-label stofzuigers geschikt voor het boren in kwartshoudend materiaal tot 16 mm.

Makita Kenniscentrum


Bezoek het Makita Kenniscentrum voor o.a.
handige tips en de technologieën achter de machines

Laatst toegevoegd

12-3-2019

5-3-2019

DTL061ZJ
18 V Haakse slagschroevendraaier
Nu gratis:
Gratis Accu 2019
Dealerlocator
Om Makita goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en lees wat dit voor je betekent.
[sluiten]