Dé nieuwe standaard in radiaal afkorten. Op accu.De DLS111 is technisch een zeer uitgebreide machine. Daarnaast heeft hij een verbeterde stofafzuiging dankzij twee stofpoorten, nieuw geleidingssysteem, een grotere aanslag en hoge nauwkeurigheid. De capaciteit van de machine komt nagenoeg overeen met 305 mm afkortzagen.

Automatische snelheidscontrole (ADT)
Continu effciënt kunnen zagen is zo goed als een vereiste bij een accu zaagmachine. Een terugval in toeren tijdens een bewerking is simpelweg niet wenselijk. Makita heeft de DLS111 uitgerust met Automatic torque Drive Technologie (ADT). De machine past bij zware belasting automatisch het toerental en koppel aan voor behoud van kracht. En dankzij de koolborstelloze motor zaagt men soepel, snel en energiezuinig. 

Auto-start Wireless System (AWS)
De DLS111 is de tweede machine van Makita die wordt uitgerust met AWS. Hiermee zijn eindgebruikers in staat om de accumachine draadloos te verbinden met een AWS uitgeruste accustofzuiger (DVC864). Bij inschakeling van de accumachine start automatisch de accustofzuiger. Hiermee werk je zowel volledig snoerloos als automatisch stofvrij. En de stofafzuiging is superieur te noemen, dankzij de twee stofafzuigingspoorten. Door TNO beoordeeld als beste wat op dit moment in de markt te verkrijgen is. 

Optimale werkruimte dankzij nieuw railsysteem
Wat in het oog springt is het nieuwe geleidingssysteem. Een niet typisch ontwerp. De radiaalgeleiders zitten naast de machine in plaats van aan de achterkant wat ruimte bespaart. Dit geeft jou het voordeel de zaag tegen de muur te plaatsen zonder zaagcapaciteit te verliezen. Ofwel dit systeem biedt maximale werkruimte. 

Bijzonder hoge capaciteit
De afkorter biedt 0 - 60° verstek zowel links als rechts en ook 0 - 48° kantelen naar links en rechts. Met volledige capaciteit in beide richtingen, hoef je minder vaak jouw materiaal rond te draaien. De verticale zaagcapaciteit van de DLS111 is ook benoemenswaardig. Met een basiscapaciteit van 168 mm voor sierlijsten en 133 mm voor plinten komt dit model aardig in de buurt van de capaciteit van 305 mm zagen. De laser zorgt voor nauwkeurige zaagsnedes.

Ben je vaak mobiel en ben je op verschillende bouwplaatsen op een dag te vinden? Dan is deze accu afkortzaag jouw machine.

Meer willen weten over de techniek achter AWS? Ga dan naar makita.nl/aws.

Makita Kenniscentrum


Bezoek het Makita Kenniscentrum voor o.a.
handige tips en de technologieën achter de machines

Laatst toegevoegd

19-2-2019

12-2-2019

DCG180RTX
18 V Lijm- en kitspuit
Nu gratis:
Gratis Accu 2019
Dealerlocator
Om Makita goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en lees wat dit voor je betekent.
[sluiten]