Makita AWS

Alle landelijke aanbiedingen

Hier vind je alle aanbiedingen en acties van Makita. Deze aantrekkelijke sets of acties met onze machines zijn verkrijgbaar bij de officiële Makita dealers in Nederland. Klik hier voor de dealer bij jou in de buurt. Uiteraard is alles ook direct te bestellen via onze website. Je betaalt direct, krijgt de bestelling door ons geleverd en kan zelf kiezen via welke dealer je de factuur wil ontvangen. Kijk bij elke aanbieding naar de voorwaarden.We beginnen het nieuwe jaar met een knal


Van Makita krijg je namelijk een accu gratis. Dat maakt je goede voornemen om op accugereedschap over te stappen nu wel heel makkelijk. De 18 V LXT accu. Hij past op maar liefst 130 machines, ook in tuin en park. En dat is super gemakkelijk én voordelig.Wanneer wordt jouw aankoop beloond?
De actie is geldig op alle 18 V LXT-machines en 10,8/12 V Max CXT-machines én alle 18 V en 2x18 V Makita tuin- en parkmachines, zowel in basic als complete uitvoering. Kijk op onderaan de pagina voor alle deelnemende machines. Dat voorkomt teleurstellingen. Er zijn namelijk een paar uitzonderingen, zo doen de 14,4 V machines bijvoorbeeld niet mee. De actie loopt van 1 januari t/m 31 maart 2019. Bekijk van te voren goed de voorwaarden.

Hoe vraag je die accu aan?
Heel eenvoudig: registreer je aankoop op makita.nl/gratisaccu. Je ontvangt ‘m vervolgens binnen 4 weken thuis. Schaf je een 18 V machine aan, dan krijg je een 5,0 Ah accu van ons. Voor een 10,8/12 V Max machine ontvang je een 2,0 Ah accu.

 

Zit je aanbieding er niet bij? Neem eens een kijkje in de Outletshop
Vragen? Bel onze Verkoop Binnendienst op 040 - 20 6 40 40, of stel je vraag aan Ike.


Makita Kenniscentrum


Bezoek het Makita Kenniscentrum voor o.a.
handige tips en de technologieën achter de machines

Laatst toegevoegd

12-3-2019

5-3-2019

DCU180Z
18 V Kruiwagen
Nu gratis:
Gratis Accu 2019
Dealerlocator
Om Makita goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en lees wat dit voor je betekent.
[sluiten]