4. Makita Kenniscentrum

Technologieën en innovaties
De Japanse cultuur wordt gekenmerkt door een continue streven naar beter. De 500 ingenieurs van Makita zijn dag in dag uit bezig om met innovaties de kwaliteit van de Makita producten nog verder te verbeteren. In "Makita technologie" worden diverse technologische hoogstandjes en innovaties toegelicht.

Digitaal expertisecentrum gehoor


Het Expertisecentrum voor Gehoor en Arbeid is een samenwerkingsverband tussen de audiologische centra van drie academische ziekenhuizen in de Randstad, het Coronel Instituut en het Nederlands Centrum voor Beroepsziekten. Op de site www.gehoorenarbeid.nl is veel achtergrondinformatie te vinden over slechthorendheid en andere gehooraandoeningen, informatie over protocollen en richtlijnen en soorten meetinstrumenten. Ook zijn er projecten op vermeld, zoals het onderzoek naar de lawaaibelasting van machinisten. Links naar gespecialiseerde instanties geven meer diepgang.

De website bundelt relevante kennis, verbetert de samenwerking tussen de arbodiensten en de audiologische centra en stimuleert onderzoek en ontwikkeling van nieuwe instrumenten en preventiemogelijkheden. Het expertisecentrum is onderdeel van de Polikliniek Mens en Arbeid van het AMC.Makita Kenniscentrum


Bezoek het Makita Kenniscentrum voor o.a.
handige tips en de technologieën achter de machines

Laatst toegevoegd

4-2-2016

11-1-2016

DFS452RMJ
18 V Schroevendraaier
Nu gratis:
196399-0
Om Makita goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en lees wat dit voor U betekent.
[sluiten]